Politica de anulare comanda

   În cazul în care doriți anularea unei comenzi, trebuie să notificați imediat comerciantul, de preferință prin telefon, transmițând numărul comenzii. Dacă anularea este acceptată, nu se aplică nicio taxă suplimentară de anulare.

1. ANULARE COMANDA

Daca te-ai razgandit, comanda poate fi anulata in urmatoarele conditii:

  • la tablourile executate pe comanda poti anula comanda de tablou pana la inceperea picturii.
  • la tablourile existente in stoc poti anula comanda in maxim 24 h de la plasarea acesteia.

Daca doresti anularea comenzii (in conditiile de mai sus) te rugam sa ne anunti in scris la adresa de e-mail contact@tablouridevis.ro, iar noi iti vom anula comanda si iti vom trimite banii inapoi in contul tau bancar.

Dupa personalizarea produsului, anularea intra sub incidenta legii de returnare si se aplica conform politicii noastre de retur si a legii OUG 34 / 2014.

2. RETURNAREA PRODUSELOR

IMPORTANT!  Conform OUG nr. 34/2014, art. 16 lit. c, produsele confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar, nu pot fi returnate.

Returul se face numai in cazul produselor nepersonalizate si il poti solicita completand Formularul de Retur de mai jos.

Cum poti face returnarea?

a.  Ai la dispozitie 14 zile calendaristice de la primirea produselor pentru a solicita returul, poti face asta completand Formularul de Retur de mai jos.

b.  Dupa ce ti-am confirmat via e-mail ca produsele sunt eligibile pentru retur, vei contacta curierul pentru preluarea coletului. Poti returna produsele prin orice firma de curierat rapid doresti, iar costul transportului iti revine tie.

Adresa de returnare este: Strada Drumul Taberei nr 94, bloc 519, sc2, et2, Ap 45, Sector6 Bucuresti, Telefoane de contact: 0723 337 363 sau 0772275868

Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi stare si conditie ca la primire (fara deteriorari si defecte), in ambalajul original si impreuna cu toate documentele care le-au insotit.

c. Dupa ce ajung produsele la noi si le verificam, iti rambursam costul produselor din comanda in contul tau. Vei primi suma in maxim 14 zile de la data solicitarii tale de retur cu posibilitatea de prelugire pana la primirea si verificarea produselor returnate.

Aceasta Politica de Anulare si Retur este parte din Termenii si conditiile site-ului https://picturidevis.ro, pe care te incurajam sa le citesti, acestea incluzand informatii suplimentare utile.

Verified by ExactMetrics